Dnes je úterý 16. dubna 2024., Svátek má Irena
Počasí dnes 3°C Zataženo

Chtěla jsem se osamostatnit, také jste si tím prošli?

Chtěla jsem se osamostatnit, také jste si tím prošli?
zdroj: Profimedia

Každý z nás dospěje a chce se co nejdříve vymanit z rodičovského náručí a to pro mne znamenalo zajistit si obydlí, kde konečně budu sama sebou.

Moje kreativita nebrala konce a poté co jsem si vybrala vhodný byt, začala jsem vymýšlet jakým způsobem by se mých vysněných 29 m2 samostatného prostoru zútulnilo podle mých představ.

Byt byl zcela vybydlený, ale to mi nevadilo a naopak jsem se těšila na to, jak si jej zrekonstruuji a vybavím podle svého gusta.

Sedla jsem si k internetu a začala googlit jeden můj nápad za druhým… brzy jsem byla ze všech těch webových prezentací zcela odrovnána. Zkusila jsem rozhodit sítě mezi známými na fejsu (myslím facebook) jestli někdo někoho nezná. Někoho kdo by mi udělal grafický návrh, přestavěl dispozici bytu, opravil vchodové dveře, vymaloval, vytapetoval, zrekonstruoval koupelnu a záchod, zařídil stěhování, … no prostě toho bylo najednou nějak moc.

Moje sociálně kamarádská sít se nenechala zahanbit a  přišlo strohé; www.seznamremeslniku.cz. Tak jsem to likela a nechala se přesměrovat na doporučené webovky. Vše bylo přehledné, jasné, tak jsem jednoduše zadala poptávku.  Již druhý den mi na email začaly chodit nabídky firem, které mi nabízeli zhotovení mého snu.  Pomyslela jsem si, to nebude fungovat, ale ze zvědavosti jsem na vybrané nabídky odpověděla. Přístup dodavatelů byl profesionální, takže jsem si nakonec vybrala několik firem pro realizaci všeho co jsem chtěla. Byl to super pocit,  byla jsem zase o krok dále. Už jen vše realizovat a bude hotovo!

Mnou vybraní dodavatelé vše dodali v termínu a dle naší dohody. Byla jsem nadšená. Možnost poptat vše na jednom místě mi ušetřilo mnoho starostí a pomohlo mi splnit vše co jsem si tolik přála.

Stránky www.seznamremeslniku.cz. disponují nejenom dodavateli na stavební práce a rekonstrukce, ale jsou zde registrovány firmy ze všech oborů. Chtěla bych oplatit doporučení mých známých a doporučit všem tuto chytrou službu, kde jsem opravdu zdarma získala to co jsem chtěla a potřebovala. Hodně štěstí při splnění těch Vašich snů. Like!

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 16.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,340
USD 23,670 23,850
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma