Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes 7°C Slabý déšť

Charitativní kalendář Odvaha pomáhat

Charitativní kalendář Odvaha pomáhat
zdroj: tisková zpráva

Charitativní kalendář Odvaha pomáhat zaměřený na podporu sborů dobrovolných hasičů je v prodeji! Jedná se o první projekt občanského sdružení Talentum&Fidentia, které chce podporovat odvážné a talentované lidi.

Každý máme hluboko v sobě uložené jedinečné kvality. Krédo, které nám odmalička vštěpovali „musíme si pomáhat“ není o tom, že se staneme lepšími lidmi, ale o tom, že není jiná cesta. Ve vzájemné propojenosti našich životů potřebujeme sdílet své kvality a znát svůj jedinečný potenciál, který tvoří součást celku. Projekt „Odvaha pomáhat“ ukazuje na ty lidské kvality, ke kterým většina z nás ve své každodennosti nemá přístup, a naštěstí nemáme potřebu s nimi být konfrontováni.

Jednotlivé  strany kalendáře představují sdružení dobrovolných hasičů z Benešova nad Ploučnicí, Horních Habartic, Hustopečí nad Bečvou, Malenic, Poruby a Ženklavy. Všechny tyto sbory s velkým nasazením pomáhali při letošních povodních. 

O kalendáři
Působivost kalendáře vytváří především sedm uměleckých fotografií českého fotografa Bohouše Pospíšila. Snímky jsou pořizovány v exteriérech, na šesti stránkách kalendáře se objeví vždy jeden hasičský sbor a jedna ze známých osobností - Pavlína Němcová, Dara Rolins, Jana Doleželová, Helena Zeťová, Iva Pazderková, Tereza Budková. Na úvodní straně pózuje Lou Fanánek Hagen jako Charlie z filmu Charlieho andílci, obklopený šesti krásnými ženami.

Možnost nákupu kalendáře prostřednictvím www.odvahapomáhat.cz.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 19.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,260 25,380
USD 23,640 23,820
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma