Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes 7°C Slabý déšť

Červenání povoleno!

Červenání povoleno!
Ilustrační foto | zdroj: ThinkStock

Rádi čtete pohádky, ale u těchto jste se nikdy nečervenali? Myslíte snad, že to v pohádkách nedělají? Pak čtěte dál!

Pohádky. Možná se na ně jen díváš se svou přítelkyní, ale nečteš, protože jsi už přece „velký kluk“. Ale co trochu popustit uzdu fantazii a pár si jich přečíst? Zkus třeba knihu Nestydaté pohádky od Jitky Přikrylové.

„Položila na stůl diamant a řekla: „Vsadíme se?“ Ten diamant na desce poškrábaného dubového stolu se jmenoval Důkaz vášně. Největší černě zbarvený diamant světa tak ležel vedle nápisu „Anežka a Martin“, vedle nápis „kouří skvěle“, vedle nápisu „chceš taky“, vedle nápisu „tak vyhul“. (Nestydaté pohádky, Malá sázka o velký diamant, str. 7).

Možná si také říkáš, proč bych si měl číst pohádky, když se na to můžu rovnou podívat? Jedním z hlavních argumentů, proč si pohádky přečíst, je fantazie. Představy, co ještě by se dalo vymyslet, co můžete spolu vyzkoušet, jsou bezpočetné. Pokud se však budeš na porno jen dívat, už máš předem stanovený scénář a moc nového tam nevymyslíš (vymyslíš to, že se podíváš na další díl).

I když nejsi příznivcem takého „rozpálení“, doporučuji to alespoň vyzkoušet. Jednotlivé pohádky si můžete předčítat s přítelkyní a uvidíš, jak vás to oba povzbudí.

„Když má uspavač hravou náladu, šoupne vám tam trochu šedé a červené a potom k vám domů přijde nádherná žena, třeba ta, co ji občas vídáte a ostýcháte se ji oslovit. Ještě v předsíni z ní sjedou šaty až dolů, ale místo krásné, nahé ženy tam třeba stojí pes a chce po vás recept na koláč vaší babičky nebo třeba hejno krkavců, co já vím."

Čistě pro zajímavost, víte, o jakou barevnou kombinaci je největší zájem? O růžovou. Růžová s takovým nicotným, na špičku jehly naneseným přídavkem červené. Třeba byste měli za to, že pořádný chlap si rád šlehne koňskou dávku červené a to v jeho snech se podobá pornáču ve chvíli, kdy se filmeček hezky rozjede a mezi ty tři ženské a dva chlapy pomalu vlítne i rejža s asákem.“ (Nestydaté pohádky, Alchymista, str. 70).

AUTOR: Jitka Čepeláková

Obrázek zdroj: StudentPoint.cz

Zdroje:

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 19.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,230 25,350
USD 23,590 23,770
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma