Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 14°C Skoro zataženo

Bláznivé silvestrovské líčení

Bláznivé silvestrovské líčení
zdroj: tisková zpráva

Chcete, aby se na silvestrovské party stáčely pohledy jen k vaší kráse? Zkuste náš tip profesionálů od Rimmel London.

První krok
Nejdůležitější je dodat vaší pleti zdravě vypadající a přirozeně matný vzhled, jenž vydrží celou noc. Začněte tedy s make-upem (např. Stay Matte).  Kvalitní make-up by měl obsahovat přírodní složky, které budou pečovat o vaši pleť po celou dobu. Myslete na to při výběru v obchodě. Bavlna napomáhá kontrolovat přílišný lesk, heřmánek zklidňuje pleť a redukuje červené skvrny, okurka pročišťuje póry a rozjasňuje pleť, přičemž zároveň absorbuje nadbytečný maz. Najít ten správný make-up pro sebe, který vám bude vyhovovat, je opravdu k nezaplacení. 

Druhý krok
Make-up zafixujte pudrem, nejlépe téže značky. Pudr by se měl lehce  nanášet a propůjčovat pleti přirozený, dlouhotrvající vzhled. Důležité je, aby perfektně kryl všechny nedokonalosti pleti, ale ponechal ji přirozený matný efekt. Pozor na vytvoření „masky“!

Třetí krok
Silvestrovské oční líčení jako na fotografii začněte s pomocí duo očních stínů Colour Rush, odstín č.601, Soft Glam - na horní víčko od vnitřního koutku až doprostřed naneste zlatohnědý odstín, zbytek víčka až k vnějšímu okraji zvýrazněte tyrkysovým stínem a rozetřete do ztracena).

Poté rozmazlete své oči s pěnovými stíny Colour Mousse (odstín č. 002, Arctic Blue). Prstem naneste stín přes záhyb horního víčka a rozeřete do ztracena pod obočí. Pomocí vatové tyčinky aplikujte stín i do vnitřního očního koutku, aby bylo líčení kompletní. Jemné pěnové složení dokonale  přilne k povrchu víčka a vytvoří krásné barvy, které vydrží celých 8 hodin!

Oči ještě zvýrazněte černou kajalovou tužkou Soft Kohl (odstín č. 061, Jet Black). Nejprve veďte linku na horním víčku těsně nad řasami a poté orámujte i spodní víčko pod okrajem řas. Svým řasám dopřejte svůdné křivky smyslného objemu s řasenkou Sexy Curves. Díky trojitě zakřivenému kartáčku, jenž má siluetu přesýpacích hodin, dosáhnete neuvěřitelně sexy řas.  Celkový výraz podtrhněte dokonale upraveným obočím. Jeho tvar nejprve dokreslete hnědou tužkou na obočí Professional Eyebrow Pencil (odstín č. 002, Hazel) a poté ho pročešte kartáčkem. Rimmel London zdroj: tisková zpráva

Na závěr obličej vytvarujte tvářenkou Powder Blush (odstín č. 111, Coral). Tvářenka je nezbytným doplněním každého líčení. Právě ona tvoří pověstnou třešničku na dortu. S její pomocí můžete hravě dotvarovat obličej i dodat líčení zdravý výraz. Při tvarování obličeje se nezapomeňte řídit pravidlem, že světlejší části vystupují, zatímco tmavší ustupují.

Nakonec obraťte pozornost na rty. Důležitá je nejen barva, ale také péče o ně. Proto použijte hydratační rtěnku Hydra Renew (odstín č. 260, Amethyst Shimmer), která obsahuje unikátní spojení polypeptidů, kyseliny hyaluronové a přírodního kolagenu. Díky ní jsou rty intenzivně hydratované až do hloubky.  Poté rty rozjasněte dlouhotrvajícím  leskem Stay Glossy (odstín č.460, Yours Forever). 

A jste dokonale připravena vyrazit na party!

 

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,240 25,360
USD 23,400 23,580
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma