Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 6°C Oblačno

AQUAPALACE PRAHA PŘIPRAVIL JEŽÍŠKA NA MÍRU

AQUAPALACE PRAHA PŘIPRAVIL JEŽÍŠKA NA MÍRU
zdroj: tisková zpráva

Aquapalace Praha je unikátní sportovně-relaxační komplex nabízející široké spektrum služeb i pro náročné návštěvníky. O zdraví a vitalitu se postará odborný personál v moderním fitness centru a nechybí ani luxusní nabídka wellness služeb, pečujících o krásu v příjemném prostředí SPA centra. Prostor pro relaxaci najdete i v rozsáhlém saunovém světě s nejširší nabídkou finských saun a římských lázní v České republice. Zahrnuje také největší aquapark ve střední Evropě. Zábava, relaxace, zdraví, krása, vitalita – to vše je zde pod jednou střechou.

Ušetřete si čas se sháněním vánočních dárků.  Aquapalace Praha připravil „Ježíška na míru“, takže můžete potěšit své blízké originálním dárkem z e-shopu na webových stránkách www.aquapalace.cz. Pro každého člena vaší rodiny, či přátele si zde vyberete dárek šitý na míru v podobě poukázek s věnováním na všechny báječné atrakce Aquapalace Praha. Pro své blízké můžete zakoupit poukázky na vstupenky do Vodního a Saunového světa. Pro páry je možné vybrat romantický wellne­ss víkend pro dva s ubytováním ve čtyřhvězdičkovém hotelu Aquapalace Praha, jehož součástí je kromě vstupu do Vodního a Saunového světa čokoládová masáž a balneoterapie. Dámy jistě potěší poukázka do SPA centra, permanentka do Fitness Aqua­palace Praha i lekce na Power Plate. Pro odvážnější jedince zde najdete lekce potápění a možnost zkušebního ponoru v 8 m hluboké potápěčské jámě.

Navíc i vy můžete vyhrát zajímavou cenu v soutěži, která končí 24. prosince! Slosování výherců proběhne v rámci valentýnské akce v Aquapalace Praha 14. února 2011.

Více informací na www.aquapalace.cz  

Obrázek zdroj: tisková zpráva

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,170 25,310
USD 23,330 23,510
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma