Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 15°C Polojasno

14. ročník AVON Pochodu proti rakovině prsu startuje 14. 6. 2014

14. ročník AVON Pochodu proti rakovině prsu startuje 14. 6. 2014
zdroj: tisková zpráva

Druhou červnovou sobotu Praha opět zrůžoví. V pravé poledne odstartuje na Staroměstském náměstí již 14. ročník AVON Pochodu proti rakovině prsu. Růžový průvod povede 11 ambasadorek. Letošní motto zní: Před rakovinou prsu se neschováš. Vydejte se na Pochod, který zachraňuje životy. Na AVON Pochod proti rakovině prsu.

Jsme velmi hrdí na to, že AVON Pochod je největší charitativní akcí svého druhu v České republice. V letošním roce máme za cíl upozornit na to, že jen polovina žen se věnuje prevenci, což je alarmující,“ prozradila generální ředitelka společnosti AVON Cosmetics pro Českou republiku a Slovensko Andreea Moldovan.

Vstupenkou na AVON Pochod je Tričko proti rakovině prsu 2014. Autorkou dámské verze je mladá návrhářka a studentka Vyšší školy oděvního návrhářství v Praze 7 Lucie Bendlová. Dámské i pánské Tričko zakoupíte za cenu 399 Kč u AVON Lady a Gentlemanů a na zdravaprsa.cz. Od 1. května v síti partnerů AVON Pochodu, např. na zoot.cz, ve vybraných prodejnách C&A a SCAN quilt, na scanquilt.cz, v obchodní síti Home&Cook nebo v areálu Žlutých lázní. Varianty pro dámy a pány je možné zakoupit ve dvou velikostech. Výtěžek z Trička putuje na veřejnou sbírku Avonu, ze které jsou podporovány preventivní činnosti a projekty zabývající se podporou nemocných žen a vyhodnocováním screeningových dat na území ČR.

Novou ambasadorkou Pochodu je herečka Markéta Hrubešová, hvězda seriálu Cesty domů.

Cílem Pochodu jsou Žluté lázně, kam již tradičně zamíří „růžová vlna optimismu a naděje“. Návštěvníci se mohou v cíli těšit na hudební vystoupení Adama Mišíka, Petra Bende & band, Support Lesbiens a zazpívá i další nová ambasadorka AVON Pochodu zpěvačka Lenka Filipová. Tím ale akce nekončí a pro účastníky Pochodu je od 19 hodin připravena i After party v Hard Rock Cafe Praha.

Pro ty, kdo raději běhají, než chodí, je připravena skvělá alternativa. Ranní AVON předBěh s Ivou Pazderkovou v obráceném směru v den AVON Pochodu. A pokudraději běháte večer, je pro vás připraven i AVON Běh v rámci GP Batteries Night runu, který se během roku uskuteční v šesti českých městech. Při této příležitosti uvádí na trh společnost Nutrend jedinečnou sportovní láhev. Ta se spolu s oficiálními podkolenkami Běhu značky CEP a růžovými potítky stane jistě oblíbenou výbavou každé běžkyně. Příspěvek z registrací na akce, jakož i ze zmíněných produktů a setu baterií GP Batteries, bude věnován na konto AVON proti rakovině prsu.

Večer na oslavu úspěšného dne si můžete připít limitovanou edicí vína Cuvée Naděje, kterou speciálně u příležitosti AVON Pochodu 2014 uvádí na trh Zarazické vinařství. „Je nám velkou ctí podpořit projekt, který zachraňuje lidské životy,“ uvedl vinař Tomáš Zbořil. Zakoupením růžového vína ve vinařství, v síti Náš grunt a dalších vybraných místech přispějete 50 Kč na veřejnou sbírku.

AVON Pochod proti rakovině prsu se koná 14.6.2014

www.zdravaprsa.cz

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,300
USD 23,390 23,490
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma